top of page

Elindult a 3D nyomtatás online árajánlat kalkulátorunk

Imerje meg legújabb fejlesztésünket és tesztelje le Ön is, milyen egyszerű a használata

3D nyomtatás online árkalkulátor

.


3D fájl feltöltése és beállítások kiválasztása

 

Az Online árkalkulátor gombra kattintva elérheti online applikációnkat, ahol könnyedén, regisztráció és felesleges adatok megadása nélkül azonnal árajánlatot kaphat.



  1. Első lépésként töltse fel a 3D modell fájlt.

  2. Válassza ki a kívánt gyártástechnológiát.

  3. Válassza ki a 3D nyomtatáshoz felhasznált anyag típusát és színét. Ha nem biztos abban, melyik anyag lenne az Ön számára a legmegfelelőbb, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy tanácsot adhassunk.

  4. Adja meg a gyártási határidőt. Kérjük vegye figyelembe, hogy csak sikeres fizetés után kezdjük meg a termék(ek) gyártását.

  5. Amennyiben az ár megfelelő Önnek, helyezze az


t kosárba és végezze el a megrendelést egyszerűen, akárcsak egy webshopban vásárolna.



Gyártassa le alkatrészeit 3D nyomtatással

 

Miután leadta rendelését, egy 3D nyomtatásra szakosodott kollégánk ellenőrzi a feltöltött fáljt(okat) és ha mindent rendben talált azokkal, gyártási sorba helyezi azt, mérlegelve, hogy Ön milyen gyártási határidőt válaszott ki a beállítások megadása során.


Amint elkészült a 3D nyomtatás, még aznap ellenőrizzük a minőségét és ha megfelelőnek találtuk, csomagoljuk azt, hogy akár még aznap, vagy következő munkanapon futárnak adhassuk a termékeket. A szállítás 1-2 munkanapot vesz igénybe magyarország területén belül.


Ha Ön 5+ munkanap gyártási határidőt választott ki 3D nyomtatási projektjéhez, igyekszünk maximum 7 munkanapon belül legyártani azt. Sok esetben előfordulhat, hogy akár 1-2 munkanap alatt elkészül a 3D nyomtatás, ez esetben hamarabb megkaphatja csomagját, mint 5 munkanap. Kérjük vegye figyelembe, hogy ez esetben időgaranciát nem vállalunk.



Kapja meg 3D nyomtatott termékeit

 

A minőségellenőrzés után csomagolt 3D nyomtatásokat átveszi a GLS futárszolgálat, melyről email értesítést kap. Abban az esetben, ha a minőségellenőrzés során problémát találunk, mely rajtunk kivülálló ok, azonnal értesítjük Önt emailben, vagy telefonon keresztül.

bottom of page